Ushqyes i përparëses

Veçoritë

· Strukturë e thjeshtë dhe performancë e qëndrueshme

· Lehtë për tu përdorur dhe mirëmbajtur

· Përshtatshmëri e gjerë dhe kapacitet i rregullueshëm


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Prezantimi

Si një lloj pajisjeje për trajtimin e vazhdueshëm të materialit, ushqyesi i përparëses vendoset nën silo ose hinkë me një presion të caktuar kabineti, që përdoret për ushqimin ose transferimin e vazhdueshëm të materialit në dërrmues, transportues ose makina të tjera në drejtimin horizontal ose të zhdrejtë (këndi maksimal i prirjes lart deri në 25 gradë).Është veçanërisht i përshtatshëm për transportimin e blloqeve të mëdha, temperaturave të larta dhe materialeve të mprehta, gjithashtu funksionon në mënyrë të qëndrueshme në mjedise të hapura dhe me lagështi.Kjo pajisje përdoret gjerësisht në miniera, metalurgji, materiale ndërtimi dhe industrinë e qymyrit.

Struktura

Kryesisht përbëhet nga: 1 njësi lëvizëse, 2 bosht kryesor, 3 pajisje tensioni, 4 njësi zinxhir, 5 kornizë, 6 rrotë mbajtëse, 7 dhëmbëza, etj.

1. Njësia e drejtimit:

Kombinimi i drejtpërdrejtë planetar: varur në anën e pajisjes, përmes mëngës së boshtit të zbrazët të reduktuesit në boshtin kryesor të pajisjes, përmes diskut shtrëngues që i mbyll të dyja fort së bashku.Pa themel, gabim i vogël instalimi, mirëmbajtje e lehtë, kursim i punës.

Ekzistojnë dy forma të lëvizjes mekanike dhe motorit hidraulik

(1) Makina mekanike përbëhet nga motori përmes bashkimit të kunjave najloni, frenave reduktuese (të integruara), diskut mbyllës, krahut të rrotullimit dhe pjesëve të tjera.Reduktuesi ka shpejtësi të ulët, çift rrotullues të madh, vëllim të vogël, etj.

(2) Makina hidraulike përbëhet kryesisht nga motori hidraulik, stacioni i pompës, kabineti i kontrollit, krahu i çift rrotullues, etj.

2. Pajisja e boshtit kryesor:

Ai përbëhet nga boshti, rrotulla, rul mbështetës, mëngë e zgjerimit, sedilja mbajtëse dhe kushinetë rrotulluese.Me dhëmbëza në bosht e shtyn zinxhirin të funksionojë, në mënyrë që të arrihet qëllimi i përcjelljes së materialeve.

Lidhja midis boshtit kryesor, rrotullës dhe sediljes mbajtëse miraton lidhjen pa çelës, e cila është e përshtatshme për instalim dhe e thjeshtë për çmontim.

Dhëmbët e dhëmbëve janë të ngurtësuar HRC48-55, rezistent ndaj konsumit dhe rezistent ndaj goditjeve.Jetëgjatësia e punës së dhëmbëzës është më shumë se 10 vjet.

3. Njësia e zinxhirit:

Ndahet në hark njësi dhe hark të dyfishtë.

Kryesisht përbëhet nga zinxhiri i pistave, pllaka e kanalit dhe pjesë të tjera.Zinxhiri është një komponent tërheqës.Zinxhirët e specifikimeve të ndryshme zgjidhen sipas forcës tërheqëse.Pllaka e lugut përdoret për ngarkimin e materialeve.Instalohet në zinxhirin tërheqës dhe drejtohet nga zinxhiri tërheqës për të arritur qëllimin e përcjelljes së materialeve.

Pjesa e poshtme e pllakës së brazdës është ngjitur krah për krah me çeliqe me dy kanale, me kapacitet mbajtës të madh.Prehri i kokës dhe bishtit me hark, pa rrjedhje.

4. Pajisja e tensionit:

Kryesisht përbëhet nga vidhos shtrënguese, sedilja mbajtëse, kushinetë rrotullimi, rul mbështetës, susta mbrojtëse, etj. Duke rregulluar vidën shtrënguese, zinxhiri ruan një tension të caktuar.Kur materiali prek pllakën e zinxhirit, susta e përbërë luan një rol mbrojtës.Lidhja midis boshtit të tensionit dhe rrotës mbështetëse dhe sediljes mbajtëse miraton lidhjen pa çelës, e cila është e përshtatshme për instalim dhe e thjeshtë për çmontim.Sipërfaqja e punës e rulit mbështetës është e shuar HRC48-55, e cila është rezistente ndaj konsumit dhe rezistente ndaj goditjeve.

5. Korniza:

Është strukturë në formë Ⅰ e salduar nga pllaka çeliku.Disa pllaka brinjë janë ngjitur midis pllakave të sipërme dhe të poshtme të fllanxhave.Trarët kryesorë në formë dyⅠ janë montuar dhe salduar nga çeliku i kanalit dhe çeliku Ⅰ, dhe struktura e tij është e fortë dhe e qëndrueshme.

6. Rrota mbajtëse:

Kryesisht përbëhet nga rul, mbështetës, bosht, kushinetë rrotullues (rul i gjatë është kushinetë rrëshqitës), etj. Funksioni i parë është të mbështesë funksionimin normal të zinxhirit, dhe i dyti është të mbështesë pllakën e brazdës për të parandaluar deformimin plastik të shkaktuar. nga ndikimi material.Rul i ngurtësuar, rezistent ndaj goditjeve HRC455.Vitet e punës: më shumë se 3 vjet.

7. Pllakë mbytëse:

Është bërë nga pllakë çeliku me lidhje me karbon të ulët dhe të ngjitur së bashku.Ekzistojnë dy forma strukturore me dhe pa pllakë rreshtimi.Njëri skaj i pajisjes është i lidhur me koshin dhe skaji tjetër është i lidhur me kovën ushqyese.Gjatë shkarkimit të koshit, ai transportohet në pajisjen e ngarkimit përmes pllakës së mbyllësit dhe pleshtit ushqyes.

Kompania jonë ka projektuar dhe prodhuar furnizues të platformës për më shumë se 10 vjet, dhe dizajni, prodhimi dhe teknologjia e tij kanë qenë gjithmonë në nivelin kryesor në Kinë.Për përdoruesit vendas dhe të huaj për të siguruar një shumëllojshmëri të specifikimeve të ushqyesit të platformës më shumë se 1000 grupe, për të përmbushur nevojat e shumicës së përdoruesve.Pas viteve të akumulimit të përvojës praktike të prodhimit dhe vetë-përmirësimit dhe përsosjes së vazhdueshme, niveli teknik dhe cilësia e produkteve janë njohur nga shumica e përdoruesve.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni