Apron Feeder

Fitur

· Struktur prasaja lan kinerja awet

· Gampang kanggo operate lan njaga

· Wide adaptability lan kapasitas luwes


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Minangka jinis peralatan penanganan materi sing terus-terusan, feeder apron disetel ing sangisore silo utawa corong kanthi tekanan kabinet tartamtu, digunakake kanggo terus-terusan dipakani utawa nransfer materi menyang crusher, conveyor utawa mesin liyane ing arah horisontal utawa miring (sudut inclination munggah maksimal. nganti 25 derajat).Iku utamané cocok kanggo ngangkut pamblokiran gedhe, suhu dhuwur lan bahan cetha, uga mlaku ajeg ing udhara mbukak lan lingkungan lembab.Peralatan iki akeh digunakake ing pertambangan, metalurgi, bahan bangunan lan industri batu bara.

Struktur

Utamane kasusun saka: 1 unit nyopir, 2 poros utama, 3 piranti Tension, 4 unit Chain, 5 Frame, 6 ndhukung wheel, 7 Sprocket, etc.

1. Unit penggerak:

Kombinasi planet langsung: nggandhol ing sisih peralatan, liwat lengan poros kothong reducer ing poros utama peralatan, liwat cakram tightening ngunci loro kasebut kanthi rapet.Ora ana dhasar, kesalahan instalasi cilik, pangopènan gampang, ngirit tenaga kerja.

Ana rong jinis drive mekanik lan drive motor hidrolik

(1) Drive mekanik kasusun saka motor liwat kopling pin nilon, brake reducer (built-in), cakram ngunci, lengen torsi lan bagean liyane.Reducer nduweni kacepetan kurang, torsi gedhe, volume cilik, lsp.

(2) Drive hidrolik utamane dumadi saka motor hidrolik, stasiun pompa, kabinet kontrol, lengen torsi, lsp.

2. piranti poros utama:

Iku kasusun saka poros, sprocket, ndhukung roller, expansion lengan, bantalan kursi lan bantalan rolling.Sprocket ing poros drive chain kanggo mbukak, supaya minangka kanggo entuk tujuan ngirim bahan.

Sambungan ing antarane poros utama, sprocket lan kursi bantalan nganggo sambungan tanpa kunci, sing trep kanggo instalasi lan gampang disassembly.

Sprocket untu hardened HRC48-55, nyandhang-tahan lan impact tahan.Urip kerja sprocket luwih saka 10 taun.

3. Unit rantai:

Iki dipérang dadi busur unit lan busur dobel.

Utamane kasusun saka chain trek, piring chute lan bagean liyane.Rantai minangka komponen traksi.Rantai spesifikasi sing beda dipilih miturut gaya traksi.Plat trough digunakake kanggo ngemot bahan.Dipasang ing rantai traksi lan didorong dening rantai traksi kanggo entuk tujuan ngirim bahan.

Ing ngisor piring alur wis gandheng bali-kanggo-mburi karo loro steels saluran, karo kapasitas prewangan gedhe.Arc sirah lan buntut puteran, ora bocor.

4. Piranti tensioning:

Iku utamané dumadi saka meneng tensioning, prewangan jog, rolling prewangan, support roller, buffer spring, etc. Kanthi nyetel meneng tensioning, chain njogo tension tartamtu.Nalika materi mengaruhi piring chain, spring gabungan muter peran buffering.Sambungan antarane batang tensioning lan rodha ndhukung lan kursi prewangan adopts sambungan keyless, kang trep kanggo instalasi lan prasaja kanggo disassembly.Lumahing sing digunakake kanggo ndhukung roller dipateni HRC48-55, sing tahan nyandhang lan tahan impact.

5. Rangka:

Iku struktur Ⅰ-shaped gandheng dening piring baja.Sawetara piring iga dilas ing antarane piring flange ndhuwur lan ngisor.Balok utama loroⅠ-shaped dirakit lan dilas dening baja saluran lan baja Ⅰ, lan strukture kuwat lan stabil.

6. Roda pendukung:

Iku utamané dumadi saka roller, support, batang, rolling prewangan (roller dawa wis ngusapake prewangan), etc. Fungsi pisanan kanggo ndhukung operasi normal saka chain, lan liya kanggo ndhukung piring alur kanggo nyegah deformasi plastik disebabake. dening impact materi.Hardened, rol tahan impact HRC455.Taun kerja: luwih saka 3 taun.

7. Baffle plate:

Iki digawe saka piring baja paduan karbon rendah lan dilas bebarengan.Ana rong wangun struktural kanthi lan tanpa piring lapisan.Siji ujung piranti disambungake karo tong sampah lan ujung liyane disambungake karo ember pakan.Sajrone discharging saka bin, iku diangkut menyang piranti loading liwat piring baffle lan hopper dipakani.

Perusahaan kita wis ngrancang lan mrodhuksi feeder apron luwih saka 10 taun, lan desain, produksi lan teknologi mesthi ana ing tingkat paling dhuwur ing China.Kanggo pangguna domestik lan manca kanggo nyedhiyani macem-macem specifications saka apron feeder luwih saka 1000 set, kanggo nyukupi kabutuhan mayoritas pangguna.Sawise pirang-pirang taun akumulasi pengalaman produksi praktis lan perbaikan diri lan kesempurnaan, tingkat teknis lan kualitas produk wis diakoni dening mayoritas pangguna.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk