Ushqyes me vida qymyrguri i tipit të ri me furrë koks 7,63 m

Veçoritë

1. Diametri maksimal është 800 mm.

2. Pajisja përmban ushqim të qetë, teh me forcë të lartë, rezistencë ndaj konsumit.

3. Gjendja e forcës së tehut është përmirësuar për të parandaluar saldimin e hapur të tehut ose përkuljen e majës.

4. Transporti i mbyllur, mbrojtja e mjedisit dhe kursimi i energjisë.

5. Marrja e teheve të avancuara të boshtit të vidhave me hapje jo të barabartë, e cila miraton teknologjinë e tranzicionit nga fillimi në fund të tehut.

6. Trashësia e tehut mund të rritet, forca e tehut mund të përmirësohet dhe jeta e shërbimit mund të zgjatet.

7. Gjendja e forcës së tehut është përmirësuar për të parandaluar saldimin e hapur të tehut ose përkuljen e majës.

8. Tehu është bërë nga materiale rezistente ndaj konsumit të lartë dhe rezistente ndaj korrozionit.

9. Shtimi i çelikut këndor në qendër të portës së shkarkimit mund ta bëjë zbardhjen më të qetë.

10. Sigurohuni që rrafshi horizontal i shtyllës së qymyrit në silo të bjerë në thelb në mënyrë të barabartë për të parandaluar ngurtësimin dhe bllokimin e shtyllës së qymyrit.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Prezantimi

Transportuesi i ri me vidhos qymyri i projektuar dhe prodhuar nga Sino Coalition posedon një numër teknologjish të patentuara, është i pari që miraton dizajnin e pafundme të ndryshueshme të hapit dhe tejkalon produktet e ngjashme ndërkombëtare.Ky produkt përdoret kryesisht në impiantet e koksit, transportimin e materialeve për qymyr, i përshtatshëm për transferimin e materialit në një mjedis të mbyllur dhe është produkti shtesë i preferuar për mbrojtjen e mjedisit dhe ruajtjen e energjisë.Rregullimi i shpejtësisë me frekuencë të ndryshueshme mund të shtohet për të kontrolluar rrjedhën e materialit dhe për të realizuar dozimin sasior.

Struktura

Ushqyesi i vidhave mund të ndahet në tre pjesë: kutia, montimi i shufrës së vidhave dhe njësia lëvizëse.
Asambleja e shufrës së vidhos përbëhet nga një terminal ushqyes, një terminal shkarkimi dhe një shufër me vidë.

Klasifikimi i ushqyesve të vidhave

Ushqyes me vida me furrë koks 6m.
Ushqyes me vida me furrë koks 7m.
Ushqyes me vida me furrë koks 7.63 m.

Pjesë këmbimi

Shufra vidhos: Kompania jonë është e mirë në prodhimin e shufrave me vida me madhësi të madhe me diametër midis 500-800.Brinjët janë prej çeliku të karbonit, dhe shufra e vidhos dhe tehet janë çelik inox, me cilësi të mirë dhe çmim të shkëlqyeshëm.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni