PËR NE

Përparim

 • Fabrika-Tur1
 • Fabrika-Tour4
 • Fabrika-Tur5
 • Fabrika-Tur6

Prezantimi

Shen Yang Sino Coalition Machinery Equipment Manufacturing Co., Ltd. është një kompani private që integron tregtinë, projektimin, prodhimin dhe shërbimet ndërkombëtare.Ai ndodhet në bazën e industrisë së rëndë të Kinës - Shenyang, Provinca Liaoning.Produktet e kompanisë janë kryesisht pajisje për bartjen e materialeve me shumicë, ruajtjen dhe ushqimin, dhe mund të ndërmarrin projektimin e përgjithshëm të kontraktimit EPC dhe grupe të plota projektesh të sistemit të materialeve me shumicë.

 • -
  Më shumë se 20 vende eksporti
 • -
  Më shumë se 30 projekte
 • -+
  Më shumë se 20 teknikë
 • -+
  Më shumë se 18+ produkte

produkteve

Inovacioni

 • GT rrotullues transportues rezistent ndaj konsumit

  Konvertimi rezistent ndaj konsumit GT...

  Përshkrimi i produktit Sipas GB/T 10595-2009 (ekuivalente me ISO-5048), jetëgjatësia e shërbimit të kushinetës së rrotullës transportuese duhet të jetë më shumë se 50,000 orë, që do të thotë se përdoruesi mund të mbajë kushinetën dhe sipërfaqen e rrotullës në të njëjtën kohë .Jeta maksimale e punës mund të kalojë 30 vjet.Sipërfaqja dhe struktura e brendshme e materialeve shumë-metale rezistente ndaj konsumit janë poroze.Brazdat në sipërfaqe rrisin koeficientin e tërheqjes dhe rezistencën ndaj rrëshqitjes.Rrotullat transportuese GT kanë shpërndarje të mirë të nxehtësisë...

 • Lloje të ndryshme të pjesëve të këmbimit për ushqyes Apron

  Lloje te ndryshme perparese...

  Përshkrimi i produktit 1-Pllakë mbrapa 2-Kushtenë mbajtëse 3-Bosht lëvizës 4-Donjë 5-Një zinxhir 6-Rrotë mbajtëse 7-Drenë 8-Kornizë 9 – Pllakë gypi 10 – Zinxhirë gjurmësh 11 – Zvogëlues 12 – Disku i tkurrjes 13 – Shtytës 14 – Motori 15 – Susta mbrojtëse 16 – Boshti i tensionit 17 Shtëpia mbajtëse e tensionit 18 – Njësia VFD.Pajisja e boshtit kryesor: përbëhet nga boshti, rrotulla, rrotulla rezervë, mëngja e zgjerimit, sedilja e kushinetave dhe kushinetat rrotulluese.Rrota në bosht...

 • Transportues i Rripit Kthyes të Aeroplanit në distanca të gjata

  Avioni në distanca të gjata Tu...

  Përshkrimi i produktit Transportuesi i rripit rrotullues të avionit përdoret gjerësisht në metalurgji, miniera, qymyr, termocentral, materiale ndërtimi dhe industri të tjera.Sipas kërkesave të procesit të transportit, projektuesi mund të bëjë projektimin e përzgjedhjes së tipit sipas kushteve të ndryshme të terrenit dhe punës.Kompania Sino Coalition ka shumë teknologji thelbësore, të tilla si përtaci me rezistencë të ulët, tensionim kompleks, kontroll me shumë pika të ndezjes (frenimit) të butë, etj. Aktualisht, lentet maksimale...

 • Rrip transportues DTII në distancë 9864m

  Distanca e gjatë 9864 m DT...

  Hyrje Rripi transportues DTII përdoret gjerësisht në metalurgji, miniera, qymyr, port, transport, hidroenergji, kimike dhe industri të tjera, duke kryer ngarkimin e kamionëve, ngarkimin e anijeve, rimbushjen ose grumbullimin e materialeve të ndryshme me shumicë ose artikujve të paketuar në temperaturë normale.Janë të disponueshme si për përdorim të vetëm ashtu edhe për përdorim të kombinuar. Ka karakteristikat e kapacitetit të fortë përcjellës, efikasitetit të lartë të transmetimit, cilësisë së mirë të transmetimit dhe konsumit të ulët të energjisë, prandaj përdoret gjerësisht.Rrip përcjellës...

 • Rikuperues me rrota me kovë

  Shtruesi i rrotave me kovë R...

  Parathënie Mbështetësi i grumbullimit të rrotave me kovë është një lloj pajisje ngarkimi/shkarkimi në shkallë të gjerë e zhvilluar për trajtimin e materialeve me shumicë në mënyrë të vazhdueshme dhe efikase në magazinimin gjatësor.Për të realizuar magazinimin, përzierjen e materialeve të pajisjeve të mëdha të procesit të përzierjes.Përdoret kryesisht në energjinë elektrike, metalurgjinë, qymyrin, materialet e ndërtimit dhe industritë kimike në magazinat e qymyrit dhe xeheve.Mund të realizojë si operimin e grumbullimit ashtu edhe atë të rikuperimit.Rikuperuesi i rrotave me kovë të kompanisë sonë ka një ar...

 • Stacker i tipit anësor të avancuar

  Lloji i avancuar i anës mund të...

  Hyrja Stakeri i konsolit anësor përdoret gjerësisht në çimento, materiale ndërtimi, qymyr, energji elektrike, metalurgji, çeliku, kimike dhe industri të tjera.Përdoret për para-homogjenizimin e gurit gëlqeror, qymyrit, mineralit të hekurit dhe lëndëve të para ndihmëse.Ai adopton grumbullimin e kurrizit të peshkut dhe mund të përmirësojë vetitë fizike dhe kimike të lëndëve të para me veti të ndryshme fizike dhe kimike dhe të zvogëlojë luhatjet e përbërjes, në mënyrë që të thjeshtojë procesi i prodhimit dhe funksionimi i përdorimit...

 • Ushqyes sipërfaqësor i materialit celular me efikasitet të lartë

  Mobile me efikasitet të lartë...

  Hyrje Surface Feeder është zhvilluar për të plotësuar nevojën e përdoruesit për marrjen e materialit celular dhe kundër rrjedhjes.Pajisja mund të arrijë kapacitetin deri në 1500t/h, gjerësia maksimale e rripit 2400mm, gjatësia maksimale e rripit 50m.Sipas materialeve të ndryshme, shkalla maksimale e pjerrësisë lart është 23°.Në mënyrën tradicionale të shkarkimit, dumperi shkarkohet në pajisjen ushqyese përmes hinkës nëntokësore, më pas transferohet në brezin nëntokësor dhe më pas transportohet në zonën e përpunimit.Krahasuar me...

LAJME

Shërbimi së pari

 • lajme2

  Metalloinvest komisionon një sistem të gjerë IPCC në minierën e hekurit Lebedinsky GOK

  Metalloinvest, një prodhues dhe furnizues kryesor global i produkteve të mineralit të hekurit dhe hekurit të briketuar të nxehtë dhe një prodhues rajonal i çelikut me cilësi të lartë, ka filluar përdorimin e teknologjisë së avancuar të grimcimit dhe përcjelljes në gropë në minierën e mineralit të hekurit Lebedinsky GOK në Belgorod Oblast, Rusia Perëndimore. – Unë...

 • lajmet 1

  Ndikimi i COVID-19 në industrinë e prodhimit.

  COVID-19 është përsëri në rritje në Kinë, me ndalime dhe prodhim të përsëritur në vende të caktuara në të gjithë vendin, duke prekur fuqishëm të gjitha industritë.Aktualisht, ne mund t'i kushtojmë vëmendje ndikimit të COVID-19 në industrinë e shërbimeve, si mbyllja e kateringut, shitjes me pakicë dhe ent...