nybjtp
Shen Yang Sino Coalition Machinery Equipment Manufacturing Co., LTD është një kompani private që integron tregtinë, projektimin, prodhimin dhe shërbimet ndërkombëtare.Produktet e kompanisë janë kryesisht pajisje për bartjen e materialeve me shumicë, ruajtjen dhe ushqimin, dhe mund të ndërmarrin projektimin e përgjithshëm të kontraktimit EPC dhe grupe të plota projektesh të sistemit të materialeve me shumicë.Produkti ynë eksportohet në Pakistan, Turqi, Vietnam, Filipine, Malajzi, Oman, Brazil, Jordani, Indonezi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na lini një mesazh ose na kontaktoni, ne do t'ju përgjigjemi me kohë.