nybjtp
Shen Yang Sino Coalition Machinery Equipment Manufacturing Co., LTD minangka perusahaan entitas swasta sing nggabungake perdagangan, desain, manufaktur lan layanan internasional.Produk perusahaan utamane akeh peralatan ngirim, panyimpenan lan dipakani, lan bisa nindakake desain kontrak umum EPC lan set lengkap proyek sistem bahan akeh.Produk kita diekspor menyang Pakistan, Turki, Vietnam, Filipina, Malaysia, Oman, Brazil, Yordania, Indonesia, Uni Emirat Arab, Yen sampeyan duwe pitakon, tinggalake pesen utawa hubungi kita, kita bakal mangsuli kanthi tepat.