BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

  • Tur Pabrik1
  • Pabrik-Tur4
  • Pabrik-Tour5
  • Pabrik-Tur6

Pambuka

Shen Yang Sino Coalition Machinery Equipment Manufacturing Co., Ltd. minangka perusahaan entitas swasta sing nggabungake perdagangan, desain, manufaktur lan layanan internasional.Dumunung ing pangkalan industri abot ing China - Shenyang, Provinsi Liaoning.Produk perusahaan utamane akeh peralatan ngirim, panyimpenan lan dipakani, lan bisa nindakake desain kontrak umum EPC lan set lengkap proyek sistem bahan akeh.

  • -
    Luwih saka 20 Negara Ekspor
  • -
    Luwih saka 30 Proyek
  • -+
    Luwih saka 20 Teknisi
  • -+
    Luwih saka 18+ Produk

produk

Inovasi

  • GT wear-tahan conveyor pulley

    GT tahan aus konv...

    Deskripsi Produk Miturut GB / T 10595-2009 (padha karo ISO-5048), umur layanan bantalan katrol conveyor kudu luwih saka 50,000 jam, tegese pangguna bisa njaga bantalan lan permukaan katrol ing wektu sing padha. .Umur kerja maksimal bisa ngluwihi 30 taun.Lumahing lan struktur internal bahan tahan nyandhang multi-logam keropos.Grooves ing lumahing nambah koefisien seret lan slip resistance.GT conveyor pulleys duwe dissipatio panas apik ...

  • Macem-macem jinis spare parts Apron feeder

    Aneka jenis apron...

    Deskripsi Produk 1-Baffle plate 2-Drive bearing house 3-Drive shaft 4-Sprocket 5-Chain unit 6-Sprocket wheel 7-Sprocket 8-Frame 9 – Chute plate 10 – Track chain 11 – Reducer 12 – Shrink disc 13 – Coupler 14 – Motor 15 – Penyangga spring 16 – Tension shaft 17 Tension prewangan house 18 – VFD unit.Piranti poros utama: kasusun saka poros, sprocket, gulungan serep, lengen ekspansi, kursi bantalan lan bantalan rolling.Sprocket ing poros ...

  • Jarak Jauh Plane Turning Belt Conveyor

    Pesawat jarak jauh...

    Product Description Plane ngowahi belt conveyor digunakake digunakake ing metalurgi, pertambangan, batu bara, pembangkit listrik, bahan bangunan lan industri liyane.Miturut syarat proses transportasi, desainer bisa nggawe desain pilihan jinis miturut macem-macem terrain lan kahanan kerja.Perusahaan Sino Coalition duwe akeh teknologi inti, kayata idler resistensi rendah, tensioning senyawa, kontrol multi-titik sing bisa dikontrol (rem) lan sapiturute. Saiki, lensa maksimal ...

  • 9864m dawa kadohan DTII sabuk conveyor

    DT jarak 9864m...

    Pambuka conveyor sabuk DTII digunakake digunakake ing metalurgi, pertambangan, batu bara, pelabuhan, transportasi, tenaga air, kimia lan industri liyane, mbeta metu loading truk, loading kapal, reloading utawa numpuk operasi saka macem-macem bahan akeh utawa item rangkep ing suhu normal.Loro-lorone panggunaan tunggal lan panggunaan gabungan kasedhiya. Nduwe karakteristik kapasitas pangiriman sing kuwat, efisiensi pangiriman sing dhuwur, kualitas pangiriman sing apik lan konsumsi energi sing sithik, mula digunakake kanthi akeh.Sabuk pengantar...

  • Ember Wheel Stacker Reclaimer

    Tumpukan Roda Ember R...

    Pambuka Bucket wheel stacker reclaimer minangka jinis peralatan loading / unloading skala gedhe sing dikembangake kanggo nangani bahan akeh kanthi terus-terusan lan efisien ing panyimpenan longitudinal.Kanggo nyadari panyimpenan, bahan campuran saka peralatan proses campuran gedhe.Utamane digunakake ing tenaga listrik, metalurgi, batu bara, bahan bangunan lan industri kimia ing pabrik batu bara lan bijih.Bisa mujudake operasi tumpukan lan reclaiming.Reclaimer stacker ember saka perusahaan kita duwe ar...

  • Tipe Sisih Lanjut Cantilever Stacker

    Tipe Sisi Lanjut Bisa...

    Pambuka Stacker cantilever sisih akeh digunakake ing semen, bahan bangunan, batu bara, tenaga listrik, metalurgi, baja, kimia lan industri liyane.Digunakake kanggo Pre-homogenization saka watu gamping, batu bara, bijih wesi lan bahan mentahan tambahan. proses produksi lan operasi panggunaan ...

  • High efficiency Mobile Material lumahing Feeder

    Efisiensi dhuwur Mobile ...

    Pambuka Surface Feeder dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pangguna kanggo nampa materi seluler lan anti-bocor.Peralatan kasebut bisa tekan kapasitas nganti 1500t / h, lebar sabuk maksimal 2400mm, dawane sabuk maksimal 50m.Miturut macem-macem bahan, derajat inclination munggah maksimal yaiku 23 °.Ing mode unloading tradisional, dumper dibongkar menyang piranti pakan liwat corong lemah, banjur ditransfer menyang sabuk lemah lan banjur diangkut menyang area pangolahan.Dibandhingake karo ...

PAWARTA

Service First

  • warta2

    Metalloinvest komisi sistem IPCC ekstensif ing tambang wesi Lebedinsky GOK

    Metalloinvest, produser lan pemasok produk bijih wesi global lan wesi briket panas lan produsen baja berkualitas tinggi regional, wis wiwit nggunakake teknologi penghancuran lan pengiriman in-pit canggih ing tambang bijih besi Lebedinsky GOK ing Wilayah Belgorod, Rusia Kulon. - Iku aku...

  • warta1

    Dampak COVID-19 ing industri manufaktur.

    COVID-19 saya mundhak maneh ing China, kanthi mandheg lan produksi bola-bali ing lokasi sing wis ditemtokake ing saindenging negara, mengaruhi kabeh industri.Saiki, kita bisa menehi perhatian marang pengaruh COVID-19 ing industri jasa, kayata penutupan katering, ritel lan ent...