TENTANG KAMI

Terobosan

  • Pabrik-Tour1
  • Pabrik-Tour4
  • Pabrik-Tour5
  • Pabrik-Tour6

Bubuka

Shen Yang Sino Coalition Machinery Equipment Manufacturing Co., Ltd. nyaéta perusahaan éntitas swasta anu ngahijikeun perdagangan internasional, desain, manufaktur sareng jasa.Tempatna di pangkalan industri beurat Cina - Shenyang, Propinsi Liaoning.Produk parusahaan utamana bulk conveying bahan, neundeun jeung dahar parabot, sarta bisa migawe EPC design kaserang umum jeung susunan lengkep proyék sistem bahan bulk.

  • -
    Langkung ti 20 Nagara Ékspor
  • -
    Langkung ti 30 Proyék
  • -+
    Langkung ti 20 Teknisi
  • -+
    Langkung ti 18+ Produk

produk

Inovasi

  • GT ngagem-tahan conveyor katrol

    Konvénsi tahan aus GT ...

    Pedaran Produk Numutkeun GB / T 10595-2009 (sarua jeung ISO-5048), hirup jasa tina bearing katrol conveyor kedah langkung ti 50,000 jam, anu hartosna pangguna tiasa ngajaga bearing sareng permukaan katrol dina waktos anu sami .Kahirupan kerja maksimum tiasa langkung ti 30 taun.Beungeut jeung struktur internal tina multi-logam maké-tahan bahan anu porous.Alur dina beungeut cai ngaronjatkeun koefisien sered sarta lalawanan dieunakeun.GT conveyor pulleys boga dissipatio panas alus ...

  • Rupa-rupa suku cadang Apron feeder

    Rupa-rupa jinis apron ...

    Katerangan Produk 1-Baffle plat 2-Drive bearing house 3-Drive shaft 4-Sprocket 5-Chain unit 6-Rojongan roda 7-Sprocket 8-Frame 9 – Chute plate 10 – Track chain 11 – Reducer 12 – Shrink disc 13 – Coupler 14 - motor 15 - spring panyangga 16 - aci tegangan 17 imah tegangan bearing 18 - Unit VFD.Alat aci utama: éta diwangun ku aci, sprocket, cadangan roll, leungeun baju ékspansi, bearing korsi jeung rolling bearing.Sprocket dina poros ...

  • jarak jauh Plane Ngaktipkeun Beubeur Conveyor

    Pesawat jarak jauh Tu...

    Pedaran produk Plane ngarobah belt conveyor loba dipaké dina metallurgy, pertambangan, batubara, pembangkit listrik, bahan wangunan jeung industri lianna.Numutkeun sarat prosés transportasi, desainer tiasa ngadamel desain pilihan jinis dumasar kana rupa bumi sareng kaayaan kerja anu béda.Perusahaan Sino Koalisi ngagaduhan seueur téknologi inti, sapertos idler résistansi rendah, tensioning sanyawa, kontrol lemes anu tiasa dikontrol (ngerem) kontrol multi-titik, jsb. Ayeuna, len maksimum ...

  • 9864m jarak jauh DTII sabuk conveyor

    9864m jarak jauh DT...

    Bubuka DTII sabuk conveyor loba dipaké dina metallurgy, pertambangan, batubara, port, transportasi, PLTA, kimia jeung industri lianna, mawa kaluar loading treuk, loading kapal, reloading atanapi stacking operasi rupa bahan bulk atawa rangkep item dina suhu normal.Duanana pamakéan tunggal jeung pamakéan digabungkeun sadia. Ieu boga ciri kapasitas conveying kuat, efisiensi conveying tinggi, kualitas conveying alus sarta konsumsi énergi low, ku kituna loba dipaké.Nyampeurkeun sabuk...

  • Ember kabayang Stacker Reclaimer

    Ember Roda Stacker R...

    Bucket wheel stacker reclaimer mangrupakeun jenis loading / unloading parabot skala badag dikembangkeun pikeun nanganan bahan bulk terus jeung éfisién dina gudang longitudinal.Pikeun ngawujudkeun neundeun, bahan Pergaulan pakakas prosés Pergaulan badag.Ieu utamana dipaké dina kakuatan listrik, metallurgy, batubara, bahan wangunan jeung industri kimia di stockyards batubara jeung bijih.Bisa ngawujudkeun duanana stacking na reclaiming operasi.The ember kabayang stacker reclaimer parusahaan urang boga ar ...

  • tipe Sisi canggih Cantilever Stacker

    Tipe Sisi Maju Can...

    Bubuka The stacker cantilever samping loba dipaké dina semén, bahan wangunan, batubara, kakuatan listrik, metallurgy, baja, kimia jeung industri lianna.Dipaké pikeun Pra-homogénisasi batu kapur, batubara, bijih beusi jeung bahan baku bantu.It adopts herringbone stacking sarta bisa ngaronjatkeun sipat fisik jeung kimia bahan baku mibanda sipat fisik jeung kimia béda jeung ngurangan turun naek komposisi, ku kituna ka simplify nu prosés produksi jeung operasi pamakéan ...

  • Efisiensi tinggi Mobile Material Surface Feeder

    Efisiensi luhur Mobile ...

    Perkenalan Surface Feeder dikembangkeun pikeun nyumponan kabutuhan pangguna pikeun nampi bahan sélulér sareng anti bocor.Alat-alatna tiasa ngahontal kapasitas dugi ka 1500t / h, lebar sabuk maksimal 2400mm, panjangna sabuk maksimal 50m.Numutkeun rupa-rupa bahan, max darajat inclination ka luhur nyaéta 23 °.Dina mode unloading tradisional, dumper ieu unloaded kana alat dahar ngaliwatan corong bawah tanah, lajeng dipindahkeun ka sabuk jero taneuh lajeng diangkut ka wewengkon processing.Dibandingkeun sareng ...

WARTA

Service Mimiti

  • warta2

    Metalloinvest komisi sistem IPCC éksténsif di Lebedinsky GOK tambang beusi

    Metalloinvest, produser global ngarah sarta supplier produk bijih beusi jeung beusi briquetted panas sarta produser régional baja kualitas luhur, geus dimimitian ngagunakeun canggih di-pit crushing tur conveying téhnologi di tambang bijih beusi Lebedinsky GOK di Belgorod Oblast, Rusia Kulon. - Ieu mah...

  • warta1

    Dampak COVID-19 dina industri manufaktur.

    COVID-19 naék deui di China, kalayan terus-terusan lirén sareng produksi di lokasi anu ditunjuk di sakuliah nagara, mangaruhan pisan kana sadaya industri.Ayeuna, urang tiasa nengetan dampak COVID-19 dina industri jasa, sapertos panutupan katering, ritel sareng ent ...