nybjtp
Shen Yang Sino Coalition Machinery Equipment Manufacturing Co., LTD mangrupikeun perusahaan éntitas swasta anu ngahijikeun perdagangan internasional, desain, manufaktur sareng jasa.Produk parusahaan utamana bulk conveying bahan, neundeun jeung dahar parabot, sarta bisa migawe EPC design kaserang umum jeung susunan lengkep proyék sistem bahan bulk.Produk kami diékspor ka Pakistan, Turki, Vietnam, Filipina, Malaysia, Oman, Brazil, Yordania, Indonesia, Uni Émirat Arab, Upami anjeun mibanda patalékan, mangga ninggalkeun kami pesen atawa ngahubungan kami, kami bakal ngajawab anjeun dina waktu.