За нас

околу 1

Кои сме ние

Shen Yang Sino Coalition Machinery Equipment Manufacturing Co., LTD е приватна компанија која интегрира меѓународна трговија, дизајн, производство и услуги.Се наоѓа во базата на тешката индустрија во Кина - Шенјанг, провинцијата Лиаонинг.Производите на компанијата се главно опрема за пренос на рефус, складирање и хранење на материјали, и може да преземе генерален дизајн на договори за EPC и комплетни комплети проекти на систем за рефус материјали.

Она што го имаме

Главните единечни производи вклучуваат транспортер со лента, рекулатор за реклама, фидер за плочи и фидер за завртки.Покрај сопствената способност, компанијата се здружува и со шест компании, вклучувајќи ги Shenyang Jianglong Machinery Co., Ltd., Shenyang Juli Engineering Co., Ltd., Yingkou Hualong Steel Structure Co., Ltd., Jiangyin Shengwei Machinery Manufacturing Co. ., Ltd., Changchun Generating Equipment Group Limited.и DHHI, да формираат силен конзорциум за дизајн и производство, кој може да ги задоволи потребите на корисниците во најголема мера.Сино Коалицијата има сервисна мрежа низ 25 главни градови во Кина, 14 земји ширум светот.Имаме изградено долгорочен кооперативен дизајн и комуникација со многу производствени компании и дизајнерски институти во Франција, Германија, Австралија, Јапонија, Сингапур и Јужна Кореја.

околу 2

Компанијата работи на независност на дизајнот и подобрувањето на производството, градејќи професионален тим, унапредувајќи ја соработката со клиентите за снабдување на производство и услуга на највисоко ниво на светот.Гледајќи напред, компанијата ќе ги искористи можностите, ќе ја зголеми иновативноста на независни производи, ќе го забрза процесот на интернационализација, ќе оствари економии од обем и брз развој и ќе стане конкурентна и добро позната кинеска машинска компанија.

Нашиот професионален тим

Професионалните техничари обезбедуваат навремена претпродажна услуга, брзо ги решаваат вашите проблеми, обезбедуваат комплетни технички решенија и реагираат брзо.

Имаме професионален дизајнерски тим за да ви обезбедиме приспособени решенија за дизајн.

Имаме одличен тим по продажбата, нашето огромно искуство и длабокото познавање на материјалните лекции ни овозможуваат да ги решиме предизвиците за справување со кои се соочуваат нашите клиенти.

Наш партнер

Наши-клиенти1
Наши-клиенти2
Наши-клиенти3
Наши-клиенти8
Наши-клиенти5
Наши-клиенти7
Наши-клиенти6
Наши-клиенти4