nybjtp
Shen Yang Sino Coalition Machinery Equipment Manufacturing Co., LTD е приватна компанија која интегрира меѓународна трговија, дизајн, производство и услуги.Производите на компанијата се главно опрема за пренос на рефус, складирање и хранење на материјали, и може да преземе генерален дизајн на договори за EPC и комплетни комплети проекти на систем за рефус материјали.Нашиот производ се извезува во Пакистан, Турција, Виетнам, Филипини, Малезија, Оман, Бразил, Јордан, Индонезија, Обединетите Арапски Емирати, Доколку имате какви било прашања, ве молиме оставете ни порака или контактирајте со нас, ние ќе ви одговориме на време.

Транспортен појас надолу