Saina Shanghai Zhenhua ma Gabonese manganese mining tele Comilog ua sainia se konekarate e tuʻuina atu seti e lua o toe faʻapipiʻi rotary stackers.

Talu ai nei, na sainia ai e le kamupani Saina Shanghai Zhenhua Heavy Industry Co., Ltd. ma le lalolagi manganese alamanuia tele Comilog se konekarate e tuʻuina atu seti e lua o le 3000/4000 t/h rotary.fa'aputu ma toe fa'afo'ii Gabon.O le Comilog o se kamupani eliina ai le manganese ore, o le kamupani pito sili ona tele e la'uina ai le manganese ore i Gabon ma le lalolagi lona lua e sili ona tele e fa'atau atu i fafo manganese ore, o lo'o umia e le vaega Farani metallurgical Eramet.
O le 'oa na eliina i se lua avanoa i luga o le Bangombe Plateau.O lenei tupe teu a le lalolagi o se tasi o mea sili ona tele i le lalolagi ma o loʻo i ai le manganese o le 44%.A maeʻa le mining, o loʻo faʻapipiʻiina le uamea i totonu o se concentrator, nutimomoia, nutimomoia, fufulu ma faʻavasegaina, ona ave lea i le Moanda Industrial Park (CIM) mo le faʻamanuiaina, ona auina atu lea e ala i nofoaafi i le taulaga o Ovindo mo le auina atu i fafo.
O faʻamaufaʻailoga e lua ma toe faʻafouina i lalo o lenei konekarate o le a faʻaaogaina i le manganese ore stockpiles i Owendo ma Moanda, Gabon, ma o loʻo faʻamoemoe e tuʻuina atu ia Ianuari 2023. O meafaigaluega o loʻo i ai galuega o le masini mamao mamao ma le otometi.O meafaigaluega uta na tutoʻatasi e le Zhenhua Heavy Industry e mafai ona faʻaleleia lelei galuega, fesoasoani ia Elami e ausia le sini o le faʻateleina o le gaosiga e 7 tone i le tausaga, ma faʻaleleia le tauvaga a le kamupani i le maketi.


Taimi meli: Aukuso-15-2022