O lo'o fa'atonu e Metalloinvest le tele o le IPCC i le Lebedinsky GOK iron mine

O Metalloinvest, o se ta'uta'ua i le lalolagi e gaosia oloa ma fa'atau atu oloa u'amea ma u'amea vevela vevela ma se fa'aitulagi gaosi u'amea maualuga, ua amata ona fa'aogaina le fa'aogaina o le fa'aogaina ma le fa'aogaina o tekonolosi i totonu o le lua i le Lebedinsky GOK iron ore mine i Belgorod Oblast, i Sisifo Rusia. - O loʻo i totonu o le Kursk Magnetic Anomaly, e pei o Mikhailovsky GOK, o le isi uʻamea uʻamea a le kamupani, o loʻo faʻaaogaina se faʻasalalauga maualuga.
Metalloinvest na faʻatupeina e uiga i le 15 piliona rubles i le poloketi ma fausia ai galuega fou 125. O le tekonolosi fou o le a mafai ai e le fale gaosi ona feaveaʻi le itiiti ifo i le 55 tone o le oa mai le lua i tausaga taʻitasi. faaitiitia e 20% i 40%. Belgorod Kovana Vyacheslav Gladkov ma Metalloinvest CEO Nazim Efendiev auai i le sauniga aloaia faailogaina le amataga o le faiga fou tuʻimomomoina ma felauaiga .
O le Minisita o Alamanuia ma Fefaʻatauaʻiga a le Russian Federation, Denis Manturov, na saunoa i tagata auai i le sauniga e ala i le vitio: "Muamua, ou te fia faʻalautele atu oʻu manaʻoga sili i tagata uma o Rusia ma tagata faʻameamea o latou aso malolo faʻapolofesa o Metallurgists' Day, ma ia le aufaigaluega a Lebedinsky GOK i le taimi o le 55th anniversary o le faavaeina o le laau.Matou te faʻatauaina ma faʻamaualuga i taunuʻuga a le pisinisi uʻamea i totonu o le atunuʻu.I totonu o le lua tu'imomomo ma feaveai tekinolosi o se galuega iloga mo le alamanuia ma le tamaoaiga Rusia.O se saafiafiga i le pisinisi maina a Rusia O se isi molimau i le tulaga o le faatufugaga.O la’u faafetai mai le ta’ele i le ‘au i le falegaosimea mo le galuega tele.”
"I le 2020, na amata ai ona matou faʻaogaina se taʻavale tulaga ese i Mikhailovsky GOK," o le tala lea a Efendiev.O lenei tekinolosi o le a matua faʻaitiitia ai le pefu ma ufiufi le vaega o loʻo galue ai, faʻaitiitia le tau o le gaosiga o faʻamaʻi uʻamea, faʻatagaina le fale e laʻu ai le sili atu i le 400 miliona tone o faʻaagaaga sili ona lelei.
“Mai se vaaiga tau atina'e, e taua tele le mea na tupu i aso nei,” o le tala lea a Gladkov.O fuafuaga faʻapitoa na faʻatinoina i luga o le nofoaga o gaosiga ma a matou galuega faʻaagafesootai faʻatasi e le gata ina faʻamalosia ai le gafatia tau pisinisi ma le tamaoaiga o le itulagi o Belgorod, ae na fesoasoani foi e atiina ae i se auala malosi.”
O le faiga o le tu'imomomo ma le felauaiga e aofia ai ni masini e lua, lua ta'avale autu, tolu potu fa'afeso'ota'i, fa fa'aliliuga fa'aliliu, se fale teu oloa fa'apolopolo mafa'aputu-reclaimerma le utaina ma le la'uina o conveyors, ma se nofoaga e pulea. O le umi o le conveyor autu e sili atu i le 3 kilomita, lea o le umi o le vaega lilifa e sili atu i le 1 kilomita;o le maualuga o le siitia e sili atu i le 250m, ma o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le 15 tikeri. O le oa o loʻo feaveaʻi e le taʻavale i le mea e faʻaumatia ai le lua. fa'aogaina o felauaiga o nofoaafi ma nofoaga e fe'avea'i ai eli.
International Mining Team Publishing Ltd 2 Claridge Court, Lower Kings Road Berkhamsted, Hertfordshire Egelani HP4 2AF, UK


Taimi meli: Iul-22-2022